Se amesteca toate ingredientele pentru clatite si se lasa sa se dospeasca drojdia cam 1/2ora dupa care se adauga merele razalite si nestoarse de zeama(daca doriti mai adaugati zahar si dupa preferinta scortisoara). Se pune intr-o tigaie unsa cu putin ulei cam 3 linguri de aluat, se intinde bine, se coc pe ambele parti(compozitia trebuie pusa mai groasa in tigaie decat la cele facute cu praf de copt). Se servesc simple sau cu sirop.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii