Se amestec toate ingredientele uscate (mai putin afinele)
cu un virf de cutit de sare. Se amesteca oul,untul topit, esenta de vanilie si laptele apoi se adauga peste ingredientele uscate pentru a obtine o coca. Se adauga afinele. Se incinge o tigaie non-adeziva si se coace cite o lingura din acest amestec pina apar gaurele mico la suprafata, apoi se intorc si se coc si pe cealalta parte pina devin aurii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii