autor:

Ady

» » Aperitive

Clatite delicioase cu spanac (ideal pentru diabetici)

Autor: Ady (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ady (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iulie 2011

Ingrediente
Pentru aluatul de clatite: 300 g faina, 4 oua, 500 ml lapte, putina sare, 5 linguri ulei de floarea soarelui, , Pentru umplutura: 400 g spanac, 1 catel usturoi, 2 linguri ulei de masline, sare, piper, 100 g sunculita, 250 g mozzarella, putin unt

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

1 vot

Mod de preparare

Preparare: din faina, oua, lapte si un varf de cutit de sare omogenizam aluatul de clatite si lasam sa se "odihneasca" circa 30 de minute. Intre timp spalam, scurgem si maruntim spanacul pe care il tragem scurt in uleiul de masline bine incins. Condimentam cu sare, piper si usturoiul pisat. Lasam sa se raceasca. Taiem sunculita si mozzarella in cubulete. Din aluatul pregatit coacem opt clatite in uleiul de floarea soarelui. Le umplem cu spanac, sunca si mozzarella, le rulam si le asezam intr-o forma termorezistenta tapetata cu putin unt. Decoram cu felii de branza si introducem in cuptorul preincins, pentru circa 10 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite delicioase cu spanac (ideal pentru diabetici)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Placinta cu branzeturi

Placinta cu branzeturi

Intindem o foaie de foietaj in tava unsa cu ulei, peste care asezam branza de vaci, de oi, felii

1 vot    0 comentarii
2h
Aperitive cu brinza
Saratele la presa

Saratele la presa

Se da branza pe razatoare.Se amesteca bine toate ingredientele si se adauga apa pana cand obtinem

29 voturi    12 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Ady

    Ady (Chef de cuisine) , 08 iulie 2011

    Tatiana draga, ma simt atat de rasfatat... Multumesc tare frumos pentru apreciere, dar sunt "banale" clatite, putin acomodate la sezon si... bugetul romanului de rand!

  • tatiana

    tatiana (Chef de cuisine) , 08 iulie 2011

    Nota 10 !

  • Ady

    Ady (Chef de cuisine) , 06 iulie 2011

    Draga Maria si Eugen, Ma coplesiti cu empatia voastra! Sincere multumiri, maestrilor culinari!

    • Maria Markov

      Maria Markov (Chef de cuisine) , 06 iulie 2011

      Foarte frumos arata. Cred ca sunt si foarte bune!

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 05 iulie 2011

      Clatitele tale nu sunt numaidelicioase ci si f., f. aspectoase !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

1 vot

Ingrediente

  • Pentru aluatul de clatite: 300 g faina
  • 4 oua
  • 500 ml lapte
  • putina sare
  • 5 linguri ulei de floarea soarelui
  • Pentru umplutura: 400 g spanac
  • 1 catel usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 100 g sunculita
  • 250 g mozzarella
  • putin unt

Raporteaza reteta

Retete
de Ady
Sarmalute a la Ady - cu ficat de pui, cocos si invelite in varza creata

Sarmalute a la Ady - cu ficat de pui, cocos si invelite in varza creata

Punem foile de varza sa dea un clocot in apa cu sare, le scurgem si le rulam, lasandu-le sa se raceasca.

0 voturi    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Rosii umplute cu pasta de conopida si feta

Rosii umplute cu pasta de conopida si feta

Pregatesti astfel: speli conopida, o desfaci buchetele si le fierbi cam 10 minute in apa cu sare.

1 vot    1 comentariu
30 min
Aperitive
Chiftelute crocante cu masline, arahide si castraveciori murati

Chiftelute crocante cu masline, arahide si castraveciori murati

Inmuiem miezul de paine in lapte (sau apa) si stoarcem bine. Arahidele prajite le maruntim (nu le

0 voturi    1 comentariu
50 min
Aperitive cu carne

Ady (Chef de cuisine)

Tatiana draga, ma simt atat de rasfatat... Multumesc tare frumos pentru apreciere, dar sunt "banale" clatite, putin acomodate la sezon si... bugetul romanului de rand!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Cas pane