Preparare: din faina, oua, lapte si un varf de cutit de sare omogenizam aluatul de clatite si lasam sa se "odihneasca" circa 30 de minute. Intre timp spalam, scurgem si maruntim spanacul pe care il tragem scurt in uleiul de masline bine incins. Condimentam cu sare, piper si usturoiul pisat. Lasam sa se raceasca. Taiem sunculita si mozzarella in cubulete. Din aluatul pregatit coacem opt clatite in uleiul de floarea soarelui. Le umplem cu spanac, sunca si mozzarella, le rulam si le asezam intr-o forma termorezistenta tapetata cu putin unt. Decoram cu felii de branza si introducem in cuptorul preincins, pentru circa 10 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii