Merele se spala,daca vreti se pot si curata,dupa care se dau prin razatoarea mare.Peste mere se pune zaharul,se amesteca si se lasa putin sa se topesca.
Dupa ce sa topit zaharul,se pune scortisoara,cele 2 oua batute,laptele si se omogenizeaza bine dupa care se pune faina treptat si se amesteca.
Alutul trebuie sa fie grosut,sa il putem lua cu lingura.
Se pune uleiul la incins,in tigaie,apoi se ia din compozitie cu lingura si se pun clatitele la prajit.
Se aplatizeaza cu lingura ca sa ia forma unui snitel.
Se rumenesc pe ambele parti si se scot pe un servet.
Se lasa sa se racoreasca putin,dupa care se pudreaza cu zahar pudra .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii