autor:

Fara foto

» » Prajituri

CLATITE F. GUSTOASE

Autor: sandra (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sandra (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Ingrediente
3 oua, 1 litru de lapte, 500 grame de faina, o cutie de bere, putina sare si 2 linguri de zahar.

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Intr-un bol se adauga ouale, laptele, faina. sarea, zaharul si cutia de bere intreaga foarte bine agitata cu toata spuma ei. Apoi se bate cu mixerul ca sa nu ramana bulbuci si apoi se potriveste densitatea adaugand mai multa faina ori lapte , eu nu folosesc apa deloc. Se face una cate una intr-o tigaie cu un strop de ulei si adaugand la cantitatea de umplutura dupa preferinta. Se umple cu gem, dulceata, finetti ori cu zahar. Punand bere le vor iesi mult mai spumoase si gustoase, incercati. E prima data cand public o reteta curand o sa pun si poze. Pofta mare. Nu au gust de bere deloc.
Daca ti-a placut reteta noastra "CLATITE F. GUSTOASE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Pui de savarina

Pui de savarina

Se separa albusurile de galbenus (eu am reusit sa distrug cateva galbenusuri:Albusurile se bat

38 voturi    9 comentarii
45 min
Prajituri
Tort cu biscuiti ,cu piure de castane si macese

Tort cu biscuiti ,cu piure de castane si macese

Biscuitii maruntiti se amesteca cu miezul de nuca si margarina topita apoi se intinde intr-un strat

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 3 oua
  • 1 litru de lapte
  • 500 grame de faina
  • o cutie de bere
  • putina sare si 2 linguri de zahar.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Guguluf cu ciocolata Guguluf cu ciocolata

Procedam asa : mixam galbenusurile cu zaharul, uleiul, praful de copt si zaharul vanilat; albusurile se bat spuma cu un praf de sare.

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura desteapta cu dovleac Prajitura desteapta cu dovleac

Dovleacul a fost spalat, sters cu prosop de bucatarie, taiat in felii groase, scos miezul cu samburi si copt in tava tapetata cu hartie

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Pasca cu branza si visine ,fara aluat