Intr-un bol se adauga ouale, laptele, faina. sarea, zaharul si cutia de bere intreaga foarte bine agitata cu toata spuma ei. Apoi se bate cu mixerul ca sa nu ramana bulbuci si apoi se potriveste densitatea adaugand mai multa faina ori lapte , eu nu folosesc apa deloc. Se face una cate una intr-o tigaie cu un strop de ulei si adaugand la cantitatea de umplutura dupa preferinta. Se umple cu gem, dulceata, finetti ori cu zahar. Punand bere le vor iesi mult mai spumoase si gustoase, incercati. E prima data cand public o reteta curand o sa pun si poze. Pofta mare. Nu au gust de bere deloc.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii