Intr-un bol se adauga ouale, laptele, faina. sarea, zaharul si cutia de bere intreaga foarte bine agitata cu toata spuma ei. Apoi se bate cu mixerul ca sa nu ramana bulbuci si apoi se potriveste densitatea adaugand mai multa faina ori lapte , eu nu folosesc apa deloc. Se face una cate una intr-o tigaie cu un strop de ulei si adaugand la cantitatea de umplutura dupa preferinta. Se umple cu gem, dulceata, finetti ori cu zahar. Punand bere le vor iesi mult mai spumoase si gustoase, incercati. E prima data cand public o reteta curand o sa pun si poze. Pofta mare. Nu au gust de bere deloc.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii