Clatite fine cu cascaval ras si parmezan
Se cerne făina. Se adaugă cele două ouă întregi, sarea, uleiul şi laptele şi se bate totul bine cu telul. La compoziţia de clătite, adăugăm 50 g de caşcaval ras (mozarella rasă). Ungem o tigaie cu ulei şi le coacem pe rând. Ca să nu le rupem e bine să le întoarcem ajutându-ne de o paletă mai lată.
Când scoatem clătita, o presărăm cu brânza rasă, o împachetăm în două, o aşezăm în vasul final şi o presărăm cu puţin parmezan.
Aceste clătite se servesc calde, lângă o salată la alegere. Noi am ales roşii cherry coapte la cuptor.
Din compoziţia de mai sus pot ieşi aproximativ 8 clătite = 4 porţii
(O porţie normală = 2 clătite).

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii