autor:

Sinziana

» » , Aperitive, Aperitive cu brinza

Clatite fine cu cascaval ras si parmezan

Autor: Sinziana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 octombrie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sinziana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 octombrie 2016

Ingrediente
- 150 g făină, - 300 ml lapte, - 2 ouă, - un praf de sare, - 2 linguri de ulei, - 100 g caşcaval ras sau mozarella rasă, - parmezan - opţional.

Dificultate: Medie Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se cerne făina. Se adaugă cele două ouă întregi, sarea, uleiul şi laptele şi se bate totul bine cu telul. La compoziţia de clătite, adăugăm 50 g de caşcaval ras (mozarella rasă). Ungem o tigaie cu ulei şi le coacem pe rând. Ca să nu le rupem e bine să le întoarcem ajutându-ne de o paletă mai lată.

Când scoatem clătita, o presărăm cu brânza rasă, o împachetăm în două, o aşezăm în vasul final şi o presărăm cu puţin parmezan.

Aceste clătite se servesc calde, lângă o salată la alegere. Noi am ales roşii cherry coapte la cuptor.

Din compoziţia de mai sus pot ieşi aproximativ 8 clătite = 4 porţii

(O porţie normală = 2 clătite).
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite fine cu cascaval ras si parmezan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
chec cu masline si sunca

chec cu masline si sunca

Se amesteca ouale cu vinul si faina,pana se obtine o pasta omogena .Se adauga uleiul putin cate putin

6 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu brinza
Ardei umpluti cu branza Filadelfia

Ardei umpluti cu branza Filadelfia

Se amesteca toate ingredientele,ceapa se taie marunt si umplem ardeii,decoram si.....gata!!!!!!!!

2 voturi    7 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • - 150 g făină
  • - 300 ml lapte
  • - 2 ouă
  • - un praf de sare
  • - 2 linguri de ulei
  • - 100 g caşcaval ras sau mozarella rasă
  • - parmezan - opţional.

Raporteaza reteta

Retete
de Sinziana
Orez cu fenicul si telina la cuptor

Orez cu fenicul si telina la cuptor

Spalam bine orezul (in 2-3 ape), apoi il lasam la inmuiat in apa curata, 1-2 ore. Intre timp spalam

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Budinci
Clatite fine cu mere

Clatite fine cu mere

Se bat oule intregi cu telul, adaugand un praf de sare, pana devin spumoase. Adaugam o lingura mare

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Salata de legume cu sos de maioneza si tarhon

Salata de legume cu sos de maioneza si tarhon

Se decojesc si se spala bine toate legumele. Se pun legumele sa fiarba in apa cu sare (sarea nu lasa

1 vot    0 comentarii
2h
Aperitive
Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada de cascaval