Clatite fine cu cascaval ras si parmezan
Se cerne făina. Se adaugă cele două ouă întregi, sarea, uleiul şi laptele şi se bate totul bine cu telul. La compoziţia de clătite, adăugăm 50 g de caşcaval ras (mozarella rasă). Ungem o tigaie cu ulei şi le coacem pe rând. Ca să nu le rupem e bine să le întoarcem ajutându-ne de o paletă mai lată.
Când scoatem clătita, o presărăm cu brânza rasă, o împachetăm în două, o aşezăm în vasul final şi o presărăm cu puţin parmezan.
Aceste clătite se servesc calde, lângă o salată la alegere. Noi am ales roşii cherry coapte la cuptor.
Din compoziţia de mai sus pot ieşi aproximativ 8 clătite = 4 porţii
(O porţie normală = 2 clătite).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii