1. Într-un castron mare se amesteca maslinele, maghiranul, sarea si piperul. Se dauga faina
si se amesteca bine. Se toarna câte putin apa calâie pâna se obtine un aluat potrivit.
2. Într-o tigaie se încinge uleiul de masline. Se ia câte o lingura de aluat si se pune in uleiul încins.
Se rumenesc \"clatitele\" pe ambele parti. Apoi se scot si se pun pe un platou mare acoperit cu hârtie absorbanta. Se pot servi calde sau reci.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii