Se amesteca cele doua tipuri de faina cu oul, sarea, uleiul si piper, apoi se adauga treptat apa. Se amesteca pana la omogenizare, apoi aluatul se lasa sa se odihneasca 10-15 minute. Se ung cu ulei cele 2 plite ale aparatului Panini Maker Breville, se pune aluat in strat subtire si se lasa sa se coaca usor, apoi se acopera cu a doua plita si se lasa pana se rumeneste usor. Se procedeaza astfel pana se termina aluatul. Se pregateste umplutura amestecand branzeturile cu sare, piper si patrunjel verde tocat. Se pregatesc ouale ochiuri. Ungem clatitele cu crema de branza, se pune cate un ou in mijlocul fiecarei clatite si se impatureste lasand la vedere galbenusul.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii