Se amesteca cele doua tipuri de faina cu oul, sarea, uleiul si piper, apoi se adauga treptat apa. Se amesteca pana la omogenizare, apoi aluatul se lasa sa se odihneasca 10-15 minute. Se ung cu ulei cele 2 plite ale aparatului Panini Maker Breville, se pune aluat in strat subtire si se lasa sa se coaca usor, apoi se acopera cu a doua plita si se lasa pana se rumeneste usor. Se procedeaza astfel pana se termina aluatul. Se pregateste umplutura amestecand branzeturile cu sare, piper si patrunjel verde tocat. Se pregatesc ouale ochiuri. Ungem clatitele cu crema de branza, se pune cate un ou in mijlocul fiecarei clatite si se impatureste lasand la vedere galbenusul.
Pofta buna!

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii