Se amesteca toate ingredientele impreuna intr-un recipient adinc,pina se obtine o pasta groasa si putin fluida.Se lasa coca sa se odihneasca o jumatate de ora.Cu un polonic se toarna aluatul intr-o tigaie de teflon,neunsa,incalzita in prealabil.Pe foc mediu,se lasa clatita sa se coaca,pe o singura parte,pina cind aluatul face zeci de gauri.Se ia clatita de pe foc,se aseaza pe o farfurie,se unge cu unt sau cu dulceata.
Este o gustare delicioasa pentru bebelusi,dar si pentru adulti si copiii mari,care pot servi aceste clatite cu ceai de menta dulce.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii