autor:

Fara foto

» » Aperitive

Clatite Napoca

Autor: CALIN MARIUS TERPEA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 noiembrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CALIN MARIUS TERPEA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 noiembrie 2007

Ingrediente
Aluat pentru clatite gata preparat insa fara sa contina zahar.Branza de burduf 500 gr., salam afumat 500 gr.,razalit sau trecut prin masina de tocat carne,oregano,piper si ketchup.,

Dificultate: Redusa Timp: 2h

46 voturi

Mod de preparare

Se fac cateva clatite ( cate ies din tot aluatul, aproximativ 10-12 bucati), fara zahar, dar de doua ori mai groase ca si de obicei si se coc doar pe o parte.Se pun intr-o farfurie una peste alta cu putin ulei intre ele ca sa nu se lipeasca, cu partea rumenita in sus. Dupa ce sa facut tot aluatul in aceeasi tigaie se pune ulei mai mult ca de obicei. Se i-au clatitele una cate una si se presara pe partea rumenita, dar numai pe cate o jumatate, branza de burduf , salam tocat ( sau razalit), in cantitati egale, putin oregano si piper dupa gust.Se impatura cu jumatatea nepresarata in doua astfel incat sa ramana la exterior partea nerumenita. Se preseaza bine cu mana ca sa se lipeasca.Se prajesc apoi pe ambele parti in ulei pana ce se rumenesc, cate doua clatite odata. Se servesc calde folosind cutitul si furculita ( ca si la pizza), picurate pe deasupra cu ketchup.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite Napoca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Saratele la presa

Saratele la presa

Se da branza pe razatoare.Se amesteca bine toate ingredientele si se adauga apa pana cand obtinem

38 voturi    13 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza
Paine cu urda si leurda

Paine cu urda si leurda

Punem ingredientele pentru aluat, in masina de paine in ordinea enumerate si setam pentru framantat

3 voturi    5 comentarii
3h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    CALIN MARIUS TERPEA (Chef de cuisine) , 14 iunie 2009

    Nu stiu de ce este atat de mica nota.Probabil nu s-a inteles bine reteta.Eu personal am cucerit de viecare data pe cei ce au gustat prima data acest aperitiv.Pot spune ca nu-i mai vedeam satui.....

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009

    Ce idee buna,eu am mancat asa ceva dar puse mezeluri,legume direct in aluatul de clatite si prajite si pe o parte si pe alta.

Dificultate

Redusa

Timp

2h

46 voturi

Ingrediente

  • Aluat pentru clatite gata preparat insa fara sa contina zahar.Branza de burduf 500 gr.
  • salam afumat 500 gr.,razalit sau trecut prin masina de tocat carne,oregano,piper si ketchup.

Raporteaza reteta

CALIN MARIUS TERPEA (Chef de cuisine)

Nu stiu de ce este atat de mica nota.Probabil nu s-a inteles bine reteta.Eu personal am cucerit de viecare data pe cei ce au gustat prima data acest aperitiv.Pot spune ca nu-i mai vedeam satui.....

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Aperitive reci