autor:

andreea rete

» » Dulciuri diverse

Clatite Regale

Autor: andreea rete (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 20 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreea rete (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 20 octombrie 2009

Ingrediente
7 oua, 100 g unt, 100 g zahar (aromat cu vanilie), 150 g faina, 300 ml lapte.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul. Se adauga pe rand cele 7 galbenusuri amestecand bine. Se pune, alternand, laptele rece, faina si un pic de sare. La urma, se pun cele 7 albusuri batute cu putin zahar, incorporandu-le usor in aluat. Se coc intr-o tigaie unsa cu unt, punand cate un polonic din compozitie, ca sa iasa clatite mai groase. Clatitele se coc numai pe o parte. Pe masura ce se coc, se pun intr-un vas de Jena si se pudreaza fiecare cu zahar vanilat. Ultima clatita se pune cu partea coapta in sus. Se tin la cuptor 10-15 minute inainte de a le servi. Se servesc fierbinti, taiate in felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite Regale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tarta rustica cu mere

Tarta rustica cu mere

Aluatul l-am facut la masina de paine.Am pus ingredientele in ordinea de mai sus ,am programat masina

0 voturi    0 comentarii
2h 50 min
Dulciuri diverse
Fursecuri cu cafea si ciocolata

Fursecuri cu cafea si ciocolata

Mai intai de toate, pastram ingredientele la temperatura camerei pentru 2 ore. Intr-un vas, punem

1 vot    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 7 oua
  • 100 g unt
  • 100 g zahar (aromat cu vanilie)
  • 150 g faina
  • 300 ml lapte.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tiramisu rețeta originală Tiramisu rețeta originală

Mod de preparare Tiramisu rețeta originală: Se prepara 500 ml cafea fara zahar si se lasa deoparte sa se raceasca. Se separa ouale

7 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tiramisu Tiramisu

Se face un sabayon din galbenus si zaharul pudra, dupa ce s-au batut se adauga mascarponele, apoi se adauga gelatina, care a fost temperata

1 vot    6 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Biscuiti in trei culori