ÎNTR-UN VAS DE 1 LITRU SE AMESTECA FAINA CU PUTIN LAPTE REZULTÂND O PASTA CARE SE DILUEAZA CU RESTUL DE LAPTE , 2 GALBENUSURI , ULEI SI ESENTA DE ROM .
SEPARAT , ÎN ALT VAS , ALBUSURILE SE BAT SPUMA SI SE RASTOARNA APOI ÎN PRIMA COMPOZITIE , AMESTECÂND CU UN POLONIC FARA MISCARI CIRCULARE , PÂNA SE ÎINGLOBEAZA TOT ALBUSUL .
ACEASTA COMPOZITIE ARE CONSISTENTA UNEI SMÂNTÂNI , AERATA SUFICIENT , FARA A NECESITA AFÂNATORI CHIMICI LA COACERE .
CU ACELASI POLONIC SE VA DOZA COMPOZITIA ÎN TIGAIA DE TEFLON (SAU OBISNUITA , CAZ ÎN CARE SE VA UNGE CU ULEI LA FIECARE COACERE) PENTRU COPT , PE AMBELE FETE , FOLOSIND TEHNICA OBISNUITA DE ÎNTOARCERE A CLATITELOR .
DUPA RACIRE , SE VOR UMPLE CU GEM SAU MARMELADA SI SE VOR RULA .
SE SERVESC IMEDIAT .
REZULTA CCA. 10 CLATITE .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii