Intr-un bol se bat ouale impreuna cu uleiul de masline, piperul, sarea, busuiocul si oregano. Dupa ce s-au amestecat bine se adauga dovlecelul dat prin razatoare si cele 3 linguri de porumb. Se amesteca si se adauga parmezanul ras si faina in ploaie.
Intr-o tigaie de teflon (sau care nu prinde) unsa cu ulei ca la clatite se pune o lingura de compozitie si se intinde. Se tine timp de 3 minute pe fiecare parte la foc mic. Puteti face si mai subtiri si mai groase, acum depinde si cum va plac. Eu le-am fascut mai subtiri.
Si asta este tot. Gustul este bestial, mai ales porumbul copt. Se pot manca simple sau puteti adauga langa ele branzica de vaci putin sarata, amestecata cu un catel de usturoi. Binenteles ca merge si fara usturoi.
Sa aveti pofta! Mai multe detalii puteti gasi aici: http://bucatariastefaniei.blogspot.ro/2014/05/clatite-sarate-cu-dovlecel-si-porumb.html
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii