autor:

alina

» » Aperitive

Clatite umplute cu branza sarata, marar si sunca

Autor: alina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 mai 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 mai 2014

Ingrediente
250 g apa, 125-150 g faina, 1-2 oua, putina sare, 2 linguri unt topit, , Umplutura:, 250 g branza sarata, eu am folosit de oaie, 1 legatura marar verde, 150 g sunca

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

5 voturi

Mod de preparare

Intr-un bol amestecam ouale cu faina folosind telul. Apoi adaugam treptat apa, iar la final adaugam untul si sarea. Trebuie sa obtinem un aluat subtire si cremos. Pentru umputura, dam pe razatoarea mare branza si sunca, iar mararul il tocam marunt si amestecam toate ingredientele.



Intr-o tigaie punem putin ulei, cand este incins punem 1 polonic din compozitia de clatite, iar cand este aproape rumenita punem branza pe o jumatate din clatita si o acoperim cu jumatatea de clatita pe care nu sm pus branza.



Intoarcem clatita umpluta pe fiecare parte pana se rumeneste. Procedam la fel cu toata compozitia de clatite. Clatitele se servesc calde.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute cu branza sarata, marar si sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Tali , 15 octombrie 2017

    Umplutura ?

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

5 voturi

Ingrediente

  • 250 g apa
  • 125-150 g faina
  • 1-2 oua
  • putina sare
  • 2 linguri unt topit
  • Umplutura:
  • 250 g branza sarata
  • eu am folosit de oaie
  • 1 legatura marar verde
  • 150 g sunca

Raporteaza reteta

Retete
de alina
Pui picant cu legume

Pui picant cu legume

Pieptul de pui il taiem cubulete, ceapa si ardeiul rosu le taiem bucati mari, morcovii le taiem rondele,

5 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Desert cu banane si ciocolata (fara coacere)

Desert cu banane si ciocolata (fara coacere)

Biscutii ii pisam bine, adaugam untul si amestecam pana se uniformizeaza. Amestecul pe care l-am

13 voturi    0 comentarii
30 min
Prajituri
Prajitura "Ducesa"

Prajitura "Ducesa"

Foile: Intr-un bol amestecam untul moale cu zaharul, zaharul vanilat si praful de sare. Apoi in

19 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Tali

Umplutura ?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Empanada de queso (de branza)