Intr-un bol amestecam ouale cu faina folosind telul. Apoi adaugam treptat apa, iar la final adaugam untul si sarea. Trebuie sa obtinem un aluat subtire si cremos. Pentru umputura, dam pe razatoarea mare branza si sunca, iar mararul il tocam marunt si amestecam toate ingredientele.
Intr-o tigaie punem putin ulei, cand este incins punem 1 polonic din compozitia de clatite, iar cand este aproape rumenita punem branza pe o jumatate din clatita si o acoperim cu jumatatea de clatita pe care nu sm pus branza.
Intoarcem clatita umpluta pe fiecare parte pana se rumeneste. Procedam la fel cu toata compozitia de clatite. Clatitele se servesc calde.
Pofta buna!
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii