Carnea de pui se fierbe in apa cu sare, se indeparteaza spuma , iar cand e fiarta si se raceste, se dezoseaza, apoi se toaca prin robot. Din faina, lapte, oua si sare se prepara compozitia pentru clatite. Se coc intr-o tigaie cu ulei incins clatitele.
Carnea de pui se amesteca cu celelalte oua, sare, piper, patrunjel verde si 50 g de smantana. Cu aceasta compoztie se umplu foile de clatite si se ruleaza. Clatitele se asaza intr-o tava, se stropesc cu unt topit, se presara deasupra cascaval ras si se baga la cuptor cca 11-15 min
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii