autor:

Anonim

» » Aperitive

clatite umplute cu carne

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
carne de pui, ulei, unt, faina, lapte, oua, smantana, cascaval, patrunjel verde, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Carnea de pui se fierbe in apa cu sare, se indeparteaza spuma , iar cand e fiarta si se raceste, se dezoseaza, apoi se toaca prin robot. Din faina, lapte, oua si sare se prepara compozitia pentru clatite. Se coc intr-o tigaie cu ulei incins clatitele.
Carnea de pui se amesteca cu celelalte oua, sare, piper, patrunjel verde si 50 g de smantana. Cu aceasta compoztie se umplu foile de clatite si se ruleaza. Clatitele se asaza intr-o tava, se stropesc cu unt topit, se presara deasupra cascaval ras si se baga la cuptor cca 11-15 min
Daca ti-a placut reteta noastra "clatite umplute cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Clatite umplute cu carne

Clatite umplute cu carne

Din 2 oua , faina , lapte si putina sare se face un aluat de clatite care sa fie ca o smantana mai

21 voturi    5 comentarii
2h
Aperitive cu oua

  • 1 comentariu

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Este una din retetele de aperitiv cald care ne place foarte mult...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • carne de pui
  • ulei
  • unt
  • faina
  • lapte
  • oua
  • smantana
  • cascaval
  • patrunjel verde
  • piper
  • sare

Raporteaza reteta

Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Este una din retetele de aperitiv cald care ne place foarte mult...

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Crema de mascarpone cu ton