Ceapa taiata marunt se caleste , un minut, in untdelemn, adaugind apoi, ciupercile bine spalate si taiate felii, 1/2 ligurita de sare, un virf de cutit cu piper, foaia de dafin si vinul.Se calesc acoperite, pina cind scade apa ce o lasa si se moaie; daca este nevoie, se adauga cite putina apa, pina cind se fierb bine.Cind vor fi gata, trebuie sa fie bine scazute.Cratita se ia de pe foc, se adauga mararul sau patrunjelul, sau din ambele si smintina, amestecindu-se bine.Clatitele pastrate calde se umplu cu aceasta compozitie, impachetindu-le ca sarmalele.Se asaza intr-un vas termorezistent , uns cu unt si se presara cu cascaval.Vasul se introduce in cuptor cu 10 minute inainte de servirea clatitelor.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii