Reteta postata pe: 28 mai 2008
Ingrediente
pentru clatite:apa minerala,putin lapte(un pahar mic),5 oua,faina(cat cuprinde), pentru umplutura:ciuperci,delicat,sunca(200 grame),cascaval,smantana,patrunjel verde,telemea,ceapa
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Se coc clatitele(in care se poate pune condiment de gratar pentru gust)..Apoi se caleste ceapa,adaugandu-se treptat ciupercile.Se calesc aproximativ 15 minute.Se scurge de zeama si se adauga patrunjel tocat marunt.Dupa ce se raceste se adauga si telemeaua si sunca taiate cubulete.Se adauga compotitia in clatita si se da forma dorita.
Pentru sosul de deasupra se rade cascaval si se amesteca cu smantana.
Clatitele se aseaza intr-un vas de jena.Deasupra se toarna sosul si se mai da la cuptor circa 20 de minute!Se servesc calde..
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute cu ciuperci si cu sunca" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Se taie cartofii pe lung in felii mai groase si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Cand cartofii
9 voturi
4 comentarii
20 min
Vinetele se pun intr-o tava cu hartie de copt si se da la foc mediu pentru a se coace.
Se intorc
0 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 martie 2009
Sosul poate fi cu suc de rosii si usturoi.