Se coc clatitele(in care se poate pune condiment de gratar pentru gust)..Apoi se caleste ceapa,adaugandu-se treptat ciupercile.Se calesc aproximativ 15 minute.Se scurge de zeama si se adauga patrunjel tocat marunt.Dupa ce se raceste se adauga si telemeaua si sunca taiate cubulete.Se adauga compotitia in clatita si se da forma dorita.
Pentru sosul de deasupra se rade cascaval si se amesteca cu smantana.
Clatitele se aseaza intr-un vas de jena.Deasupra se toarna sosul si se mai da la cuptor circa 20 de minute!Se servesc calde..
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii