autor:

Fara foto

» » , Aluaturi si Foietaje, Aperitive

Clatite umplute cu ciuperci si cu sunca

Autor: Dragoe Ana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dragoe Ana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 mai 2008

Ingrediente
pentru clatite:apa minerala,putin lapte(un pahar mic),5 oua,faina(cat cuprinde), pentru umplutura:ciuperci,delicat,sunca(200 grame),cascaval,smantana,patrunjel verde,telemea,ceapa

Dificultate: Medie Timp: 1h

14 voturi

Mod de preparare

Se coc clatitele(in care se poate pune condiment de gratar pentru gust)..Apoi se caleste ceapa,adaugandu-se treptat ciupercile.Se calesc aproximativ 15 minute.Se scurge de zeama si se adauga patrunjel tocat marunt.Dupa ce se raceste se adauga si telemeaua si sunca taiate cubulete.Se adauga compotitia in clatita si se da forma dorita.
Pentru sosul de deasupra se rade cascaval si se amesteca cu smantana.
Clatitele se aseaza intr-un vas de jena.Deasupra se toarna sosul si se mai da la cuptor circa 20 de minute!Se servesc calde..
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute cu ciuperci si cu sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Inimioare cu chimen

Inimioare cu chimen

1Se framanta un aluat elastic din margarina topita(nu fierbinte)cu smantana si branza rasa prin razatoarea

1 vot    0 comentarii
45 min
Aperitive
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Se curata ciupercile,se spala se rup coditele care se toaca marunt amestecidu-se cu morcovii,ceapa

9 voturi    8 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 15 %
289.99 lei
246.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Dora (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2010

    Super!Ador combinatiile acestea de arome!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    Super !

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 10 iulie 2009

    Delicioase!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 martie 2009

      Sosul poate fi cu suc de rosii si usturoi.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

14 voturi

Ingrediente

  • pentru clatite:apa minerala,putin lapte(un pahar mic),5 oua,faina(cat cuprinde)
  • pentru umplutura:ciuperci,delicat,sunca(200 grame),cascaval,smantana,patrunjel verde,telemea,ceapa

Raporteaza reteta

Retete
de Dragoe Ana
Salata cu ton

Salata cu ton

Intr-un cstron se taie ceapa marunt se amesteca cu maioneza,maslinele(fara sambure) si porumb,sarea

12 voturi    4 comentarii
10 min
Salate cu peste
Piure de spanac

Piure de spanac

Spanacul congelat se decongeleaza se scurge de apa, se amesteca cu o cutie de smantana, sare, piper

3 voturi    4 comentarii
20 min
Sosuri
Pizza hot!

Pizza hot!

Se unge blatul cu ketchup.Apoi intr.un bol se amesteca 1 lingura de ketchup cu oul si se pun acolo

5 voturi    2 comentarii
45 min
Paste si pizza

Dora (Chef de cuisine)

Super!Ador combinatiile acestea de arome!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Rulada cu ciuperci si verdeata