Aluatul de clătite se prepară bătând bine ouăle cu sare şi puţin ulei,se adaugă apoi pe rând făina,lapte,iar făină până se obţine o pastă groasă,se freacă bine ca să nu aibă cocoloaşe şi se subţiază cu bere.Se lasă la frigider cam 2o minute.
Se coc clătitele şi se lasă la răcit.
Fileurile de somon se pasează în blender.Pasta obţinută se amestecă cu brânza ,de adaugă mărar tocat .
Se umple fiecare clătită cu pasta de somon,se rulează şi se pun la frigider.
Înainte de servire se taie fiecare clătită în felii mai grosuţe.
Am pregătit şi castraveţi umpluţi cu acelaşi tip de brânză.
Vă trimit şi imagini cu pâinea făcută în casă.
Bon apetit!

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii