Pentru clatite procedam astfel: intr.un castron punem toate ingredientele si le omogenizam bine(cantitatile de lapte , apa minerala , faina se pun in functie de cate clatite se doreste sa iasa).
le prajim in tigaie speciala sa nu se lipeasca .
Pentru umplutura procedam astfel: daca folosim spanac crud il fierbem inainte , daca folosim de la borcan il scurgem bine si il tocam marunt.
branza se da pe razatoare si se amesteca cu spanacul tocat si smantana.
umplem clatitele cu aceasta umplutura le rulam si le dam la cuptor pt cca 30 min la foc mic. se servesc calde sau reci dupa preferinta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii