autor:

doru simona

» » Aperitive

Clatite umplute cu spanac si branza

Autor: doru simona (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: doru simona (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 octombrie 2010

Ingrediente
* pentru clatite:, * 2 oua, * lapte, * apa minerala, * faina, * putin ulei, * sare, * piper, * marar, * pentru umplutura:, * branza telemea, * spanac la borcan sau crud, * smantana

Dificultate: Redusa Timp: 1h

9 voturi

Mod de preparare

Pentru clatite procedam astfel: intr.un castron punem toate ingredientele si le omogenizam bine(cantitatile de lapte , apa minerala , faina se pun in functie de cate clatite se doreste sa iasa).

le prajim in tigaie speciala sa nu se lipeasca .

Pentru umplutura procedam astfel: daca folosim spanac crud il fierbem inainte , daca folosim de la borcan il scurgem bine si il tocam marunt.

branza se da pe razatoare si se amesteca cu spanacul tocat si smantana.

umplem clatitele cu aceasta umplutura le rulam si le dam la cuptor pt cca 30 min la foc mic. se servesc calde sau reci dupa preferinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute cu spanac si branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Mini-budinci imbracate in prosciutto

Mini-budinci imbracate in prosciutto

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet dupa care le lasam sa se racoreasca si apoi

1 vot    1 comentariu
1h
Aperitive cu brinza
Puisori( pentru decor)

Puisori( pentru decor)

Branza telemea se rade si se amesteca apoi cu branza de vaci si untul. Amestecam bine si asezonam. Morcovul

16 voturi    24 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 48 %
269.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2010

    O minunatie...

  • Adriana K.D.

    Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 25 octombrie 2010

    ce bine arata si ce bune sunt!Bravo!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

  • * pentru clatite:
  • * 2 oua
  • * lapte
  • * apa minerala
  • * faina
  • * putin ulei
  • * sare
  • * piper
  • * marar
  • * pentru umplutura:
  • * branza telemea
  • * spanac la borcan sau crud
  • * smantana

Raporteaza reteta

Retete
de doru simona
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

Mai intai preparam cafeaua din 4 cescute de apa cu 4 masuri de cafea. Apoi o punem la racit. Frisca

12 voturi    7 comentarii
2h
Torturi
Prajitura cu visine si frisca

Prajitura cu visine si frisca

Blat: Albusurile se bat cu cele 3 linguri de apa fierbinte, pana devin spuma , se adauga treptat

10 voturi    4 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Salata de vinete

Salata de vinete

Vinetel se coc in cuptor, ca sa se faca mai putin fum si mai putina mizerie. Dupa coacere se lasa

7 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive

valentina ionita (Chef de cuisine)

O minunatie...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Vinete cu sos tomat si feta
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide