Din faina, lapte, oua, ulei, sare si zahar se fac clatite mai grosute (mie mi-au iesit 5 clatite).
Ceapa se curata, se toaca marunt si se caleste in ulei.
Peste ceapa adaugam carnita fiarta taiata marut si condimentam cu sare, piper si patrunjel.
Lasam la prajit aproximativ 5 minute.
Ungem un vas de yena cu unt si tapetam cu pesmet apoi ne ocupam de clatite.
Punem in mijlocul fiecarei clatite cate un pic de compozitie de ceapa cu carne, apoi punem branza rasa si impaturim clatita.
Pachetelul astfel facut il punem in vas.
Procedam astfel cu toate clatitele.
Punem apoi peste clatite cateva feliute de branza si turnam un amestec din ou si smatana peste acestea.
Dam la cuptor 30 minute la foc potrivit spre tare.
Se servesc calde.
Incearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasaIncearca reteta simpla de tocinei de cartofi, usor de preparat, crocanti si deliciosi. Cu doar cateva ingrediente economice...
Reteta simpla de tocinei de cartofi. Usor de preparat, deliciosi si economiciRasfata-ti familia cu o portie de peste cu roșii și usturoi la cuptor. Pregateste simplu si rapid pentru cei dragi o masa...
Reteta simpla si gustoasa de peste cu rosii si usturoi la cuptor: preparat sanatos si plin de savoareRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii