autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Aperitive

Clatite Umplute

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 noiembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 noiembrie 2008

Ingrediente
4 oua, 200 gr de faina, 1 pahar de sifon sau lapte, sare toate acestea pentru realizarea clatitelor, 1 ceapa, 2 rosii, 150 grame de bacon, 150 grame sunca de Praga, 250 grame de cascaval, 2 oua, 1 fir busuioc, 1 fir cimru sau rozmarin, 1 fir de praz, ulei, sare, piper(boia)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

14 voturi

Mod de preparare

Se pregatesc clatitele din oua, faina, lapte sau sifon. Clatitele trebuiesc sa fie facute bine pe ambele parti.

Separat se taie bacon-ul, sunca, ceapa, se rade parmezanul si se amesteca cu doua oua,se pun condimentele se amesteca bine se sareaza se pipereaza si se scot pe hartie absorbanta.
Se iau clatitele si se umplu cu compozitia rezultata, se mai rade 100 grame de cascaval si se dau la cuptor 5-10 minute pentru gratinare. Se scot de la cuptor si se servesc calde. Se decoreaza cu fire subtiri de praz si se mai rade un pic de cascaval peste toate clatitele.

Pofta Buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite Umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Clatite umplute cu cascaval si sunca de pui

Clatite umplute cu cascaval si sunca de pui

Se amesteca bine cu mixerul toate ingredientele pentru clatite si se coc clatitele intr-o cratita. Cascavalul

2 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Clatite umplute cu branza sarata, marar si sunca

Clatite umplute cu branza sarata, marar si sunca

Intr-un bol amestecam ouale cu faina folosind telul. Apoi adaugam treptat apa, iar la final adaugam

5 voturi    1 comentariu
35 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 29 %
239.99 lei
169.99 lei

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 05 mai 2010

    Foarte bune si frumoase.

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 05 mai 2010

    Minunate!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 mai 2010

    Sunt delicioase...Si noua ne plac tare mult...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 decembrie 2009

      Mm mmm ce apetisante sunt!!!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 10 iulie 2009

      Imi place cum arata!

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 13 iunie 2009

      Le voi incerca chiar astazi,aveam in plan sa fac clatite.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

      Fac si eu clatite umplute.Le mai umplu cu ciuperci.Le prajesc ca pe snitel sau le fac la cuptor cu smantana deasupra...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

14 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • 200 gr de faina
  • 1 pahar de sifon sau lapte
  • sare toate acestea pentru realizarea clatitelor
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 150 grame de bacon
  • 150 grame sunca de Praga
  • 250 grame de cascaval
  • 2 oua
  • 1 fir busuioc
  • 1 fir cimru sau rozmarin
  • 1 fir de praz
  • ulei
  • sare
  • piper(boia)

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

maria mihalache (Chef de cuisine)

Foarte bune si frumoase.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Rulada de pui