autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Aperitive

Clatite Umplute

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 noiembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 noiembrie 2008

Ingrediente
4 oua, 200 gr de faina, 1 pahar de sifon sau lapte, sare toate acestea pentru realizarea clatitelor, 1 ceapa, 2 rosii, 150 grame de bacon, 150 grame sunca de Praga, 250 grame de cascaval, 2 oua, 1 fir busuioc, 1 fir cimru sau rozmarin, 1 fir de praz, ulei, sare, piper(boia)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

14 voturi

Mod de preparare

Se pregatesc clatitele din oua, faina, lapte sau sifon. Clatitele trebuiesc sa fie facute bine pe ambele parti.

Separat se taie bacon-ul, sunca, ceapa, se rade parmezanul si se amesteca cu doua oua,se pun condimentele se amesteca bine se sareaza se pipereaza si se scot pe hartie absorbanta.
Se iau clatitele si se umplu cu compozitia rezultata, se mai rade 100 grame de cascaval si se dau la cuptor 5-10 minute pentru gratinare. Se scot de la cuptor si se servesc calde. Se decoreaza cu fire subtiri de praz si se mai rade un pic de cascaval peste toate clatitele.

Pofta Buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite Umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Clatite umplute cu spanac si branza

Clatite umplute cu spanac si branza

Pentru clatite procedam astfel: intr.un castron punem toate ingredientele si le omogenizam bine(cantitatile

9 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Clatite umplute cu pui si miez de lapte

Clatite umplute cu pui si miez de lapte

Clatitele: Ouale le mixam spuma cu praful de sare. Incorporam uleiul, apoi punem si laptele treptat. Adaugam

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 05 mai 2010

    Foarte bune si frumoase.

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 05 mai 2010

    Minunate!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 mai 2010

    Sunt delicioase...Si noua ne plac tare mult...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 decembrie 2009

      Mm mmm ce apetisante sunt!!!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 10 iulie 2009

      Imi place cum arata!

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 13 iunie 2009

      Le voi incerca chiar astazi,aveam in plan sa fac clatite.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

      Fac si eu clatite umplute.Le mai umplu cu ciuperci.Le prajesc ca pe snitel sau le fac la cuptor cu smantana deasupra...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

14 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • 200 gr de faina
  • 1 pahar de sifon sau lapte
  • sare toate acestea pentru realizarea clatitelor
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 150 grame de bacon
  • 150 grame sunca de Praga
  • 250 grame de cascaval
  • 2 oua
  • 1 fir busuioc
  • 1 fir cimru sau rozmarin
  • 1 fir de praz
  • ulei
  • sare
  • piper(boia)

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

maria mihalache (Chef de cuisine)

Foarte bune si frumoase.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada de carne