Ingrediente
aluat de clatite mai gros – asemanator unei smantini mai groase (pentru post faceti aluatul din apa minerala, un praf de sare, faina), clementine, scortisoara, zahar pudra, 2 pliculete de zahar vanilat
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
7 voturi
Mod de preparare
Aluatul de clatite se face mai vascos sa se poata prinde de clementine.In aluat se adauga scortisoara si zaharul vanilat.Intotdeauna cand faceti aluatul de clatite puneti in castron mai intai faina,sarea ,apoi apa minerala.Astfel nu se vor forma cocoloase si aluatul de clatite se lasa 15 minute sa se odihneasca la frigider.
Se introduc clementinele in aluat si se prajesc pe toate partile in uleiul incins .Dupa prajire se scot pe hartie absorbanta si se trec prin zahar pudra.
Este un desert racoros,fin si dietetic.
tatiana (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011
Idem ca la reteta cu mere in aluat.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 decembrie 2010
Multumesc mult...O sa-ti placa in mod sigur...
danutza (Chef de cuisine) , 19 decembrie 2010
Sunt sigură că-s bune! Banane prăjite în aluat am făcut,dar clementine nu. Felicitări!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 decembrie 2010
Multumesc mult...O sa va placa cu siguranta...
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 18 decembrie 2010
Ce frumoase si aromate!Mmmmmmmmmmmmmm
Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 17 decembrie 2010
ce interesanta reteta...trebuie sa incerc si eu! felicitari!!