Topeste margarina impreuna cu zaharul. Adauga cacaua, apoi lasa sa se raceasca putin. Intre timp, zdrobeste biscuitii si amesteca-i cu nucile tocate. Adauga margarina topita amestecand usor.
Stropeste cu esenta de rom si, cu palmele umede, modeleaza clopotei. Separat, topeste ciocolata cu zaharul. Adauga treptat laptele amestecand energic.
Dupa ce s-a legat bine, pune margarina si mai freaca putin. Imbraca apoi clopoteii. Pentru decor, presara rapid fulgi din ciocolata sau ciocolata rupta bucatele. Lasa la rece cel putin 55-60 de minute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii