autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Clatite aperitiv

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Ingrediente
Clatite, 1 ceasca faina, un ou, 5 linguri ulei, apa minerala sau lapte, Umplutura, 2-3 ficatei de pasare caliti in ulei, 1 piept de pui fiert, 1 ceapa calita, 2 felii de paine muiate in lapte, 100 g costita afumata, condimente, 3 oua

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se fac clatite in tigaie cu diametru mare
Pentru umplutura, se dau toate ingredientele pe robot, se incorporeaza 2 oua, se condimenteaza. Clatita se umple cu aceasta comozitie, se ruleaza, se trece prin ou si se da la cuptor pentru 10 minute. Se poate praji in tigaie. Se serveste ca aperitiv.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Clatite aperitiv cu piept de pui

Clatite aperitiv cu piept de pui

Se amesteca faina cu sarea, apoi se adauga ouale, putin lapte, uleiul si amesteca bine. Amestecand,

5 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Clatite cu branza (aperitiv sau desert)

Clatite cu branza (aperitiv sau desert)

Preparati aluatul de clatite astfel: puneti faina intr-un castron, ouale, putina sare, 3 linguri

12 voturi    3 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • Clatite
  • 1 ceasca faina
  • un ou
  • 5 linguri ulei
  • apa minerala sau lapte
  • Umplutura
  • 2-3 ficatei de pasare caliti in ulei
  • 1 piept de pui fiert
  • 1 ceapa calita
  • 2 felii de paine muiate in lapte
  • 100 g costita afumata
  • condimente
  • 3 oua

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Carnati de bere imbracati in aluat