Puneti raftul la cuptor in mijlocul cuptorului incalziti cuptorul la 220gr. C
undgeti un vas de sticla sau ceramica cu unt
il ungeti bine
puneti fructele in el impreuna cu zaharul si cu amidonul
poteti sa le amestecati daca vreti, eu nu le-am amestecat decat putin, il puneti vasul in cuptor si-l lasati acolo sa fiarba compozitia de fructe cam 8 minute din momentul fierberii, intre timp amestecati toate ingredientele uscate intr-un vas luati untul care trebuie sa fie taiat in cubulete mici
untul trebuie sa fie foarte rece e foarte important
puneti untul peste faina ce a-ti amestecat-o cu sarea si praful de copt, si-l amesteci cu varful degetelor foarte repede in faina pana se cocoloase sa nu sa se amestece untul perfect cu faina, sa ramana bucati de unt de
marimea mazarei
dupa aia puneti laptele si amestecati usor sa se umezeasca aluatul, cand il strangeti putin in mana sa se adune, dar amestecati incet doar cat sa se incorporeze in faina, sa nu-l framantati ca atunci se face tare
luati cu maina cam cat un sfert de cana si le puneti bilutele peste amestecul de fructe, presarati o ligura de zahar peste aluat si puneti la loc la cuptor pentru 25-35 minute la 220 grade Celsius.
Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii