autor:

» » Cocktailuri si lichioruri

Cobler

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 mai 2009

Ingrediente
gheata pisata, fructe de sezon, 200 ml sampanie, 25 ml Cointreau

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca gheata pisata cu fructele de sezon , sampania si Cointreau si se toarna intr-un pahar si se poate servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cobler" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Cocktailuri si lichioruri
Tuica fiarta

Tuica fiarta

Se toarna tuica in ibric ,se adauga zaharul si restul ingredientelor si se pune la fiert. Cand ajunge

15 voturi    5 comentarii
10 min
Cocktailuri si lichioruri
Cocktail aromat pt zile fierbinti

Cocktail aromat pt zile fierbinti

Pentru fiecare pahar am folosit cate un cub galben, unu rosu, cate una lingura de sirop de menta

7 voturi    7 comentarii
10 min
Cocktailuri si lichioruri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

5 min

1 vot

Ingrediente

  • gheata pisata
  • fructe de sezon
  • 200 ml sampanie
  • 25 ml Cointreau

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Cocktailuri si lichioruri

Dalgona matcha latte Dalgona matcha latte

Albușul îl bați spumă împreună cu zahărul. Adaugi pudra de matcha și omogenizezi bine. Torni frișca și bați în

0 voturi    0 comentarii
15 min
Bauturi
Cum se prepară vișinata  cu migdale Cum se prepară vișinata cu migdale

Se spala visinile,se curata,se rup coditele si apoi le punem intr-o damigeana de 6 litri.Adaugam 1 kg de zahar si le lasam 7 zile sa

24 voturi    8 comentarii
45 min
Cocktailuri si lichioruri
Bauturi calde pentru zile reci. Lapte de pasare (altfel)