autor:

Laura Teodora

» » Cocktailuri si lichioruri

Cockatil de fructe

Autor: Laura Teodora (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura Teodora (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Ingrediente
1 portocala, 2 lingurite de esenta de portocale sau apa de trandafir - optional, 1 grepfruit roz, mare, 1 papaya, 1 banana mare, 100 g capsuni, 2 crengute de menta proaspata sau daca nu avem, din cea uscata si inmuiata pe baie de aburi

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

2 voturi

Mod de preparare

Se rade coaja de la portocala si se stoarce sucul, apoi se amesteca intr-un castron mare. Optional, adaugam apa de trandafir.
Se adauga fiecare fruct in castron pe masura ce se prepara. Se taie doua capace la grepfruit, apoi se pune pe un fund de lemn si se scoate coaja acestuia. Felie si apoi taiaem fructul in bucati de marime mica.
Se taie in doua papaya, se scot membrana si semintele, apoi se curata de coaja si se taie felii. Se curata banana, dupa care se taie oblic in rondele. Se curata capsunile, fructele mari taindu-se in jumatati.
Se amesteca fructele cu sucul si coaja rasa. Se acopera castronul si se lasa in frigider peste noapte. Dimineata se imparte fructele in boluri si se orneaza peste noapte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cockatil de fructe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Cocktailuri si lichioruri
Tuica fiarta

Tuica fiarta

Se toarna tuica in ibric ,se adauga zaharul si restul ingredientelor si se pune la fiert. Cand ajunge

15 voturi    5 comentarii
10 min
Cocktailuri si lichioruri
Cocktail aromat pt zile fierbinti

Cocktail aromat pt zile fierbinti

Pentru fiecare pahar am folosit cate un cub galben, unu rosu, cate una lingura de sirop de menta

7 voturi    7 comentarii
10 min
Cocktailuri si lichioruri

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 august 2009

    Imi lasa gura apa.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 august 2009

    Delicioooooooossss!!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 iunie 2009

    Bun,bun,bun...

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 29 iunie 2009

      Ce bun e...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

10 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 portocala
  • 2 lingurite de esenta de portocale sau apa de trandafir - optional
  • 1 grepfruit roz
  • mare
  • 1 papaya
  • 1 banana mare
  • 100 g capsuni
  • 2 crengute de menta proaspata sau daca nu avem
  • din cea uscata si inmuiata pe baie de aburi

Raporteaza reteta

Retete
de Laura Teodora
Briose cu ciocolata

Briose cu ciocolata

Mixăm într-un caston, ouăle şi zahărul. Apoi, adăugăm încet, treptat, uleiul. La final, punem

7 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Dulceata de capsuni

Dulceata de capsuni

Se curata, spala si chiar maruntesc fructele in caz ca sunt prea mari. Se pun la clocotit intr-o

20 voturi    5 comentarii
1h
Sucuri si compoturi de fructe
Spumă de strugurei

Spumă de strugurei

Spălăm strugureii şi îi rupem de pe codiţe. Separat, batem albuşurile spumă cu zahărul alb

1 vot    1 comentariu
10 min
Dulciuri diverse

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Imi lasa gura apa.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Cocktailuri si lichioruri

Dalgona matcha latte Dalgona matcha latte

Albu?ul îl ba?i spum? împreun? cu zah?rul. Adaugi pudra de matcha ?i omogenizezi bine. Torni fri?ca ?i ba?i în continuare

0 voturi    0 comentarii
15 min
Bauturi
Cum se prepară vișinata  cu migdale Cum se prepară vișinata cu migdale

Se spala visinile,se curata,se rup coditele si apoi le punem intr-o damigeana de 6 litri.Adaugam 1 kg de zahar si le lasam 7 zile sa

24 voturi    8 comentarii
45 min
Cocktailuri si lichioruri
Fructul pasiunii