Se rade coaja de la portocala si se stoarce sucul, apoi se amesteca intr-un castron mare. Optional, adaugam apa de trandafir.
Se adauga fiecare fruct in castron pe masura ce se prepara. Se taie doua capace la grepfruit, apoi se pune pe un fund de lemn si se scoate coaja acestuia. Felie si apoi taiaem fructul in bucati de marime mica.
Se taie in doua papaya, se scot membrana si semintele, apoi se curata de coaja si se taie felii. Se curata banana, dupa care se taie oblic in rondele. Se curata capsunile, fructele mari taindu-se in jumatati.
Se amesteca fructele cu sucul si coaja rasa. Se acopera castronul si se lasa in frigider peste noapte. Dimineata se imparte fructele in boluri si se orneaza peste noapte.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii