autor:

» » Cocktailuri si lichioruri

Cocktail Bacardi

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Ingrediente
40ml Bacardi, 30ml Suc lamai verzi, 30ml Sirop simplu (preferabil tot lamai verzi sau lamai normale), 5ml Sirop Grenadine

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

1 vot

Mod de preparare

Se prepara folosind un mixer/shaker, cu gheata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cocktail Bacardi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Cocktailuri si lichioruri
Cocktail Bacardi

Cocktail Bacardi

Se prepara folosind un mixer/shaker, cu gheata.Se serveste intr-un pahar inalt, cu o felie de lamaie

9 voturi    3 comentarii
10 min
Cocktailuri si lichioruri
Tuica fiarta

Tuica fiarta

Se toarna tuica in ibric ,se adauga zaharul si restul ingredientelor si se pune la fiert. Cand ajunge

15 voturi    5 comentarii
10 min
Cocktailuri si lichioruri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

1 vot

Ingrediente

  • 40ml Bacardi
  • 30ml Suc lamai verzi
  • 30ml Sirop simplu (preferabil tot lamai verzi sau lamai normale)
  • 5ml Sirop Grenadine

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Cocktailuri si lichioruri

Dalgona matcha latte Dalgona matcha latte

Albușul îl bați spumă împreună cu zahărul. Adaugi pudra de matcha și omogenizezi bine. Torni frișca și bați în

0 voturi    0 comentarii
15 min
Bauturi
Cum se prepară vișinata  cu migdale Cum se prepară vișinata cu migdale

Se spala visinile,se curata,se rup coditele si apoi le punem intr-o damigeana de 6 litri.Adaugam 1 kg de zahar si le lasam 7 zile sa

24 voturi    8 comentarii
45 min
Cocktailuri si lichioruri
Reteta jinarsului de Bistrita