Se pune la fiert un vas mare cu apa, sare, si putina zeama de lamaie.
Cand a fiert se ia de pe foc si se tin in apa oparita 3 minute, crevetii, apoi se scot si se scurg bine.
Intr-o tigaie mare se lasa untul la topit, pe foc mic timp de 30-45 de secunde.
Se adauga crevetii si usturoiul si se prepara un sote pe foc mediu.
Se lasa tigaia pe foc timp de 4-5 minute, intorcand crevetii de pe o parte pe alta pana devin roz.
Se adauga patrunjelul, zeama de lamaie, sarea si se amesteca bine.
Se ia de pe foc.
Intr-un bol se amesteca salata, coaja de lamaie, zeama de lamaie si chilli si se adauga crevetii.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii