Autor:
Elena (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 22 martie 2009
Ingrediente
2 pepeni galbeni potriviti ca marime, 200 gr pepene rosu, 4 linguri zahar pudra sau miere de albine, 200 ml vin alb dulce, 200 ml zeama de lamaie, 100 ml suc de portocale
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Se taie pepenii galbeni in doua si se scobesc astfel incat sa nu se strice formele. Se taie miezul de pepene galben cuburi mici, la fel si pepenele rosu. Se adaugă zaharul pudra, zeama de lamaie, sucul de portocale si vinul. Se lasa la rece inainte de a fi servit. Se pot adauga si cuburi de gheata la servire. Pentru a servi puteti folosi formele de pepene galben scobite.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cockteil de fructe" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Cocktailuri si lichioruri
Se toarna tuica in ibric ,se adauga zaharul si restul ingredientelor si se pune la fiert.
Cand ajunge
15 voturi
5 comentarii
10 min
Cocktailuri si lichioruri
Pentru fiecare pahar am folosit cate un cub galben, unu rosu, cate una lingura de sirop de menta
7 voturi
7 comentarii
10 min
Cocktailuri si lichioruri
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate