Se pune un rand de biscuiti int-o tava de 25/35, apoi se toarna budinca de vanilie [se poate folosi si cea de nuca de cocos paentru o aroma de cocos mai intensa], fierbinte, iar budinca preparata cum scrie pe plic dar cu mai putin lapte ca budinca sa nu fie foarte subtire. Peste budinca se mai asaza inca un rand de biscuiti si apoi se pune frisca preparata cum scrie pe plic, iar peste frisca se presara nuca de cocos.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii