Se pune un rand de biscuiti int-o tava de 25/35, apoi se toarna budinca de vanilie [se poate folosi si cea de nuca de cocos paentru o aroma de cocos mai intensa], fierbinte, iar budinca preparata cum scrie pe plic dar cu mai putin lapte ca budinca sa nu fie foarte subtire. Peste budinca se mai asaza inca un rand de biscuiti si apoi se pune frisca preparata cum scrie pe plic, iar peste frisca se presara nuca de cocos.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii