Se pune un rand de biscuiti int-o tava de 25/35, apoi se toarna budinca de vanilie [se poate folosi si cea de nuca de cocos paentru o aroma de cocos mai intensa], fierbinte, iar budinca preparata cum scrie pe plic dar cu mai putin lapte ca budinca sa nu fie foarte subtire. Peste budinca se mai asaza inca un rand de biscuiti si apoi se pune frisca preparata cum scrie pe plic, iar peste frisca se presara nuca de cocos.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii