autor:

Anonim

» » Aperitive

cocos cu vin

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
carne de cocos, ulei, ceapa, bacon, ciuperci, usturoi, faina, zahar, pasta de tomate, vin rosu, supa de pui, foi de dafin, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se incinge uleiul intr-o cratita,se prajesc bucatile de pui pe ambele parti, se adauga ceapa si se prajeste pana se inmoaie. Se adauga bucatile de bacon, ciupercile si usturoiul pisat. Se prajeste totul 4 min. Se adauga apoi faina,zaharul si pasta de tomate. Se toarna deasupra vinul rosu, supa de pasare si se asezoneaza. Se aduce amestecul la temperatura de fierbere, se adauga foile de dafin si se lasa sa fiarba inabusit inca 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "cocos cu vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Drob din pulpa de porc si vitel

Drob din pulpa de porc si vitel

Fierbem mai intai ouale,cel putin 10 sau 15 minute si apoi le lasam in apa rece.Separat tocam toate

11 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Ceafa afumata

Ceafa afumata

Incorporam condimentele si sarea. Ceafa se pudreaza cu amestecul de condimente. Baitzul obtinut

9 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Aperitiv cu carne