Se separa ouale. Albusurile se bat spuma tare, se adauga treptat cate o lingura de zahar, apoi cate un galbenus si scortisoara.
Cuisoarele si crema de ou se impart in 8 pahare.
Se amesteca coniacul, lichiorul si romul, se toarna peste crema de ou din pahare si se amesteca.
Se umplu paharele cu lapte fierbinte si se amesteca bine.
*Bautura se consuma imediat deoarece se decanteaza in timp.
**OBSERVATII:
-se folosesc pahare sonda termorezistente tip Jena
-ca sa nu crape, se pune o lingurita de metal in pahar
-bauturile cu procent ridicat de alcool, nu se toarna direct din sticla in alte bauturi care ard; se toarna alcoolul intr-un polonic si din el in vasul cu bautura

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii