Impartiti in mod egal, in 6 pahare, 200 g zmeura si 4 piersici, pe care le taiati sferturi. Dati apoi la congelator timp de 30 de minute.
Stropiti cu sucul de la 1 portocala si turnati in fiecare pahar cate 1/2 lingura lichior de portocale.
La sfarsit, adaugati cate 2 frunzulite de menta proaspata si completati cu vin spumant, tocmai scos de la frigider. Serviti cu biscuiti.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii