Se pune mierea intr-un vas smaltuit, se adauga batonul de vanilie zdrobit, ciocolata rasa, 1 lingura din cantitatea de lapte si se amesteca totul pe abur, pina ce se topeste complet ciocolata. Dupa ce compozitia s-a racit, se toarna deasupra restul de lapte, se amesteca, se pune in mixer in care s-a pus inainte gheata pisata si se mixeaza totul timp de 1-2 minute.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii