autor:

Anonim

» » Aperitive

cod cu ierburi aromatice

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
fileuri de cod, mustar, pesmet alb ,fulgi de cereale, patrunjel verde, tarhon proaspat, portocala, capere, ulei de masline, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se asaza fileurile de cod intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei si apoi se intinde peste ele, in mod uniform, cantitatea de mustar.
Se amesteca intr-un castron pesmetul, fulgii de ovaz si caperele. Se adauga uleiul si se amesteca totul. Se trece fiecare fileu prin aceasta compozitie . Se introduc fileurile la cuptor 15 min, pana se rumenesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "cod cu ierburi aromatice" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Salata de fasole pastai

Salata de fasole pastai

Se curata fasolea, se rupe bucati mici si se fierbe in apa cu sare(asta in cazul in care e proaspata).

6 voturi    7 comentarii
45 min
Aperitive
Tarta cu ceapa

Tarta cu ceapa

Intr-o cana amestecam drojdia cu zaharul si o lingurita de faina, adaugam 100 ml apa calduta si lasam

5 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

    Foarte interesanta reteta,sigur am s-o incerc.Salvat!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • fileuri de cod
  • mustar
  • pesmet alb ,fulgi de cereale
  • patrunjel verde
  • tarhon proaspat
  • portocala
  • capere
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

mirey

mirey (Chef de cuisine)

Foarte interesanta reteta,sigur am s-o incerc.Salvat!

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
salata de fasole verde