autor:

Anonim

» » Aperitive

cod cu pesmet si sos Pesto

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
fileuri de cod, rosii, usturoi ,pesmet, parmezan, busuioc, sos Pesto, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se asaza rosiile intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu. Se presara usturoiul taiat marunt, se adauga sare, piper, se stropeste cu ulei si se coace totul la cuptor 5 min.
Pesmetul, parmezanul si busuiocul se amesteca.
Fileurile de cod se sareaza, se pipereza si se ung cu sos Pesto.
Din ameteucul cu pesmet se pune cu lingura pe fiecare fileu, apansandu-se bine. Se asaza fileurile in tava , intre rosii si se tin la cuptor 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "cod cu pesmet si sos Pesto" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Tarta sarata de vara

Tarta sarata de vara

Prazul il taiem feliute doar partea alba, ardeiul taiat fasii,dovleceii ii taiem rondele;Calim totul

2 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive
Painici umplute cu branza feta ,ardei gras si marar

Painici umplute cu branza feta ,ardei gras si marar

Aluatul l-am facut la masina de paine.Am pus ingredientele in urmatoarea ordine:sarea,zaharul,apa,

15 voturi    4 comentarii
1h 45 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
ciuperci umplute