autor:

Anonim

» » Aperitive

cod cu pesmet si sos Pesto

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
fileuri de cod, rosii, usturoi ,pesmet, parmezan, busuioc, sos Pesto, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se asaza rosiile intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu. Se presara usturoiul taiat marunt, se adauga sare, piper, se stropeste cu ulei si se coace totul la cuptor 5 min.
Pesmetul, parmezanul si busuiocul se amesteca.
Fileurile de cod se sareaza, se pipereza si se ung cu sos Pesto.
Din ameteucul cu pesmet se pune cu lingura pe fiecare fileu, apansandu-se bine. Se asaza fileurile in tava , intre rosii si se tin la cuptor 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "cod cu pesmet si sos Pesto" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Salvie in pastella

Salvie in pastella

Se pregateste pastella, se pune in frigider pt 30 minute. Foile de salvie se spala, se sterg cu hartie

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Sambusek(placinte prajite;specific arab)

Sambusek(placinte prajite;specific arab)

Se face aluatul din toate ingredientele;apa(cca 50-70 ml)se pune incetul cu incetul;trebuie sa se

10 voturi    9 comentarii
3h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
DIP DIN SPANAC