autor:

Anonim

» » Aperitive

cod cu pesmet si sos Pesto

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
fileuri de cod, rosii, usturoi ,pesmet, parmezan, busuioc, sos Pesto, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se asaza rosiile intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu. Se presara usturoiul taiat marunt, se adauga sare, piper, se stropeste cu ulei si se coace totul la cuptor 5 min.
Pesmetul, parmezanul si busuiocul se amesteca.
Fileurile de cod se sareaza, se pipereza si se ung cu sos Pesto.
Din ameteucul cu pesmet se pune cu lingura pe fiecare fileu, apansandu-se bine. Se asaza fileurile in tava , intre rosii si se tin la cuptor 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "cod cu pesmet si sos Pesto" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Menemen

Menemen

Se taie ceapa, se caleste bine, se adauga ardei taiati nu prea mici, se adauga rosiile taiate cuburi,

10 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive
Bruschete de secara cu crema de somon si capere pentru un mic dejun satios

Bruschete de secara cu crema de somon si capere pentru un mic dejun satios

Tocam ceapa, somonul si burta de somon marunt. Amestecam cu crema de branza si cu caperele. Pregatim

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Saculeti cu piure de mazare, somon fume si rucola