autor:

strumfii bucatari

» » , Aluaturi si Foietaje, Dulciuri diverse

Colacei umpluti

Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 mai 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 mai 2017

Ingrediente
1 ou +1 ou pentru uns, 2 pliculete drojdie uscata, 1 lingurita sare, 3 linguri zahar, 1/3 cana ulei, 1 1/4 cana apa calduta, 1 kg faina, susan si in, Pentru umplutura, gem, stafide, fulgi de ciocolata

Dificultate: Medie Timp: 1h 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Punem intr-un bol, 1 ou, ulei, drojdia si apa si amestecam cu un tel sau lingura. Apoi punem sarea si zaharul si amestecam. Apoi adaugam faina si framantam pentru 5 minute, acoperim cu un prosop si lasam sa creasca o ora.

Apoi rupem cu mana bucatele pe care le întindem, apoi le umplem, le rulam si apoi le innodam. Le punem in tava unsa si le lasam sa creasca 30 de minute, acoperite. Apoi le ungem cu ou batut, presaram susan si in, si le coacem pentru 15-20 minute, la 220 de grade C.





Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Colacei umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Cozonac felii cu scortisoara

Cozonac felii cu scortisoara

Sfaramam drojdia si o amestecam cu o lingurita de zahar. Luam circa 100 g faina,facem o adancitura

3 voturi    1 comentariu
2h 40 min
Dulciuri diverse
Briose cu ciocolata si stafide

Briose cu ciocolata si stafide

Batem albusurile spuma impreuna cu jumatate din zahar.Frecam galbenusurile cu restul de zahar,adaugam

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 ou +1 ou pentru uns
  • 2 pliculete drojdie uscata
  • 1 lingurita sare
  • 3 linguri zahar
  • 1/3 cana ulei
  • 1 1/4 cana apa calduta
  • 1 kg faina
  • susan si in
  • Pentru umplutura
  • gem
  • stafide
  • fulgi de ciocolata

Raporteaza reteta

Retete
de strumfii bucatari
capsuni cu crema de branza

capsuni cu crema de branza

Spalam capsunii si cu un aparat special facem capacele. Amestecam capacelede la capsuni cu vanilie.

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
gogosele

gogosele

Punem in bolul de la mixer oul cu zahar si amestecam 4-5 minute. Adaugam laptele, cacao ( daca folositi)

1 vot    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu migdale si portocale

Cornulete cu migdale si portocale

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat tare care nu se lipeste de mana, apoi se

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mere desert
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania