Punem intr-un bol, 1 ou, ulei, drojdia si apa si amestecam cu un tel sau lingura.
Punem intr-un bol, 1 ou, ulei, drojdia si apa si amestecam cu un tel sau lingura. Apoi punem sarea si zaharul si amestecam. Apoi adaugam faina si framantam pentru 5 minute, acoperim cu un prosop si lasam sa creasca o ora.
Apoi rupem cu mana bucatele pe care le întindem, apoi le umplem, le rulam si apoi le innodam. Le punem in tava unsa si le lasam sa creasca 30 de minute, acoperite. Apoi le ungem cu ou batut, presaram susan si in, si le coacem pentru 15-20 minute, la 220 de grade C.
Pofta buna!
Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.
Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeuraIncingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Comentarii
Adaugă comentariu