Colacei umpluti

Punem intr-un bol, 1 ou, ulei, drojdia si apa si amestecam cu un tel sau lingura.

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
medie
Colacei umpluti

Ingrediente

  • 1 ou +1 ou pentru uns
  • 2 pliculete drojdie uscata
  • 1 lingurita sare
  • 3 linguri zahar
  • 1/3 cana ulei
  • 1 1/4 cana apa calduta
  • 1 kg faina
  • susan si in
  • Pentru umplutura
  • gem
  • stafide
  • fulgi de ciocolata

Mod de preparare

Punem intr-un bol, 1 ou, ulei, drojdia si apa si amestecam cu un tel sau lingura. Apoi punem sarea si zaharul si amestecam. Apoi adaugam faina si framantam pentru 5 minute, acoperim cu un prosop si lasam sa creasca o ora.

Apoi rupem cu mana bucatele pe care le întindem, apoi le umplem, le rulam si apoi le innodam. Le punem in tava unsa si le lasam sa creasca 30 de minute, acoperite. Apoi le ungem cu ou batut, presaram susan si in, si le coacem pentru 15-20 minute, la 220 de grade C.

Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Incingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi