Cartofii se spala bine,se curata,se taie cubulete si se fierb.Cartofii fierti se paseaza pana se obtine un piure.Se amesteca cu faina,ulei si drojdia dizolvata intr-un pahar cu apa calduta.Din aluatul obtinut se intinde o foaie,care se taie in patrate.
Macul macinat se amesteca cu zaharul,zaharul vanilat,stafidele si putina apa,pana se obtine o pasta.
In mijlocul fiecarui patratel se pune umplutura, se strang marginile cu grija sa nu se desfaca.
Se pune la fiert apa cu putina sare si cand clocoteste se introduc coltunasii.Se lasa sa fiarba si se scot cu grija intr-o strecuratoare,apoi se dau prin pesmet rumenit amestecat cu zahar si scortisoara.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii