autor:

Anonim

» » Aperitive

coltunasi cu branza de vaci

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
faina, branza de vaci, oua, zahar, stafide, vanilina, coaja rasa de lamie, smantana, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Faina se asaza pe planseta , in mijloc se pun oua, apa, sare si se framanta o coca de taitei cu cosistenta potrivita, care se lasa in repaos 15 min. Coca de taietei se intinde sub forma de foaie cu grosminea de 3-4 mm si se taie in patrate cu latura de 6 cm. Branza de vaci se amesteca cu stafide , zahar, galbenusuri, coaja rasa de lamaie si vanilina. Pe fiecare bucata se asaza cateva lingurite din compozitia de branza de vaci; 2 din laturi se ung cu albus de ou si se inpacheteaza fiecare bucata in forma de triunghi, apasand marginile cu o furculita. Coltunasii se fierb in apa clocotita cu sare, cca 10-15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "coltunasi cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Curechi de dovleac

Curechi de dovleac

Se curata dovleacul de coaja si de seminte si se razuieste pana ce au forma unor taitei de dovleac. Se

2 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Chiftele de legume cu ciuperci

Chiftele de legume cu ciuperci

Cartofii, morcovii, radacina de patrunjel si telina se curata, se spala si se fierb, intregi, in

3 voturi    5 comentarii
50 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • faina
  • branza de vaci
  • oua
  • zahar
  • stafide
  • vanilina
  • coaja rasa de lamie
  • smantana
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Mtabaq cu za'atar(oregano)