Faina se asaza pe planseta , in mijloc se pun oua, apa, sare si se framanta o coca de taitei cu cosistenta potrivita, care se lasa in repaos 15 min. Coca de taietei se intinde sub forma de foaie cu grosminea de 3-4 mm si se taie in patrate cu latura de 6 cm. Branza de vaci se amesteca cu stafide , zahar, galbenusuri, coaja rasa de lamaie si vanilina. Pe fiecare bucata se asaza cateva lingurite din compozitia de branza de vaci; 2 din laturi se ung cu albus de ou si se inpacheteaza fiecare bucata in forma de triunghi, apasand marginile cu o furculita. Coltunasii se fierb in apa clocotita cu sare, cca 10-15 min.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii