autor:

Fara foto

» » Aperitive

Coltunasi cu branza de vaci

Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
500 g de branza de vaci, 2 oua, 2 pahare faina, 2 linguri zahar, sare, 100 g smantana, 2 linguri unt.

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se bate un ou in 1/2 pahar de apa rece, se adauga sare dupa gust, se toarna 2 pahare de faina si se framanta o coca tare din care se intinde o foaie subtire din care se taie cu paharul forme rotunde. Se amesteca branza cu zahar, 1 lingura unt, 1 galbenus. Din aceasta compozitie se pun cu lingurita gramajoare pe fiecare forma taiata si se pliaza in doua apasand marginile cu o furculita sa nu se desfaca la fiert. Se pun in apa fierbinte si se fierb pana se ridica la supratata. Se scot cu lingura de spuma se pun pe un platou si se stropesc cu unt topit, smantana sau dupa gust se servesc cu gem sau sirop de fructe.
Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tartine vesele

Tartine vesele

Mixez branza de vaci, adaug maioneza, ridichea data pe razatoare amestecata cu uleiul de masline,sare,

18 voturi    10 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza
saratele

saratele

Toate ingredientele se amesteca cu faina pana se formeaza un aluat potrivit numai bun de intins.

19 voturi    10 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 500 g de branza de vaci
  • 2 oua
  • 2 pahare faina
  • 2 linguri zahar
  • sare
  • 100 g smantana
  • 2 linguri unt.

Raporteaza reteta

Retete
de mariana bota
Mancarica de urzici

Mancarica de urzici

Se fierb urzicile in apa cu sare pana se inmoaie ,apoi se scurg foarte bine (apa care ramane poate

11 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Iaurt preparat in casa