autor:

Fara foto

» » Aperitive

Coltunasi cu carne

Autor: Nicoleta (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Ingrediente
1/2 kg carne tocata, 1 ceapa, 1 pachet foietaj, 1 iaurt, 1 usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se caleste ceapa impreuna cu carnea tocata cam 15 min si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper se intinde foietajul si se taie patratele. Se pune in fiecare patratel cate o lingurita din continutul de carne tocata cu ceapa, se lipesc sub forma de triunghi, se oparesc in apa clocotita 2 min, se face mujdei de usturoi peste care se pune iaurtul. Se servesc coltunasii cu mujdei deasupra. Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Coltunasi cu carne de pui si ciuperci,cu sos de rosi

Coltunasi cu carne de pui si ciuperci,cu sos de rosi

1.Se cerne faina intr-un castronel ,se face o gaura in mijlocul ei si adaugam ouale batute cu un

0 voturi    0 comentarii
50 min
Paste si pizza
Coltunasi cu carne de pui si sos alb

Coltunasi cu carne de pui si sos alb

1.Se cerne faina intr-un castronel ,se face o gaura in mijlocul ei si adaugam ouale batute cu un

2 voturi    0 comentarii
50 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu carne