Se caleste ceapa impreuna cu carnea tocata cam 15 min si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper se intinde foietajul si se taie patratele. Se pune in fiecare patratel cate o lingurita din continutul de carne tocata cu ceapa, se lipesc sub forma de triunghi, se oparesc in apa clocotita 2 min, se face mujdei de usturoi peste care se pune iaurtul. Se servesc coltunasii cu mujdei deasupra. Pofta Buna!
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii