autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

Coltunasi cu carne de pui

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
faina, oua, carne de pui, spanac, piper, margarina, sos tomat, sare, cascaval

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Din faina, oua, apa si sare se prepara o coca. Din acestea se intinde o foaie subtire, care se taie in patrate de 5 cm. Se prepara o compozite din carne, spanac, piper si ou, cu care se umplu patratelele de coca. Coltunasii se fierb in apa cu sare si putin ulei. Se scot din apa, se scurg, se asaza intr-o tava unsa cu margarina, se presata cu cascaval si se introduce la cuptor 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Coltunasi cu carne de pui si sos alb

Coltunasi cu carne de pui si sos alb

1.Se cerne faina intr-un castronel ,se face o gaura in mijlocul ei si adaugam ouale batute cu un

2 voturi    0 comentarii
50 min
Paste si pizza
Coltunasi cu carne de pui si ciuperci,cu sos de rosi

Coltunasi cu carne de pui si ciuperci,cu sos de rosi

1.Se cerne faina intr-un castronel ,se face o gaura in mijlocul ei si adaugam ouale batute cu un

0 voturi    0 comentarii
50 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Salata de spanac