autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

Coltunasi cu carne de pui si spanac

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
faina, oua, carne de pui, spanac, piper, margarina, sos tomat, sare, cascaval

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Din faina, oua, apa si sare se prepara o coca. Din acestea se intinde o foaie subtire, care se taie in patrate de 5 cm. Se prepara o compozite din carne, spanac, piper si ou, cu care se umplu patratelele de coca. Coltunasii se fierb in apa cu sare si putin ulei. Se scot din apa, se scurg, se asaza intr-o tava unsa cu margarina, se presata cu cascaval si se introduce la cuptor 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi cu carne de pui si spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pastida (placinta cu ciuperci)

Pastida (placinta cu ciuperci)

Ceapa taiata solzisori o calim impreuna cu ciupercile tocate nu foarte marunt si mazarea cu morcovi. Dupa

5 voturi    5 comentarii
40 min
Aperitive
Omleta cu vinete coapte

Omleta cu vinete coapte

Coacem feliile de vinete pe tava de aragaz sau pe grill. (Se poate adauga putina sare). Intre timp,

4 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Rulada cu legume