Din faina, oua, apa si sare se prepara o coca. Din acestea se intinde o foaie subtire, care se taie in patrate de 5 cm. Se prepara o compozite din carne, spanac, piper si ou, cu care se umplu patratelele de coca. Coltunasii se fierb in apa cu sare si putin ulei. Se scot din apa, se scurg, se asaza intr-o tava unsa cu margarina, se presata cu cascaval si se introduce la cuptor 10 min.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii