Se amesteca faina cu un ou, putina sare si apa pana se obtine un aluat tare. Se lasa la odihnit 1/2 ora.Ciupercile se fierb p15 minute in apa cu sare si apoi se toaca prin masina sau mixer.Se amesteca cu oul ramas, sare si piper.Aluatul se intinde in foi subtiri din care se taie patrate nu foarte mari. Pe fiecare patrat se pune cate o lingurita de compozitie de ciuperci si se indoaie, dandu-li-se forma de triunghi.Se aplatizeaza marginile cu o furculita ca sa nu iasa compozitia.Se pun in apa clocotita si se fierb pana se ridica la suprafata.Se scot pe un platou, se stropesc cu unt fierbinte si smantana. Pofta buna!
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii