autor:

Fara foto

» » Aperitive

Coltunasi cu doua feluri de branza

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 pachet cu aluat de foitaj, , 150 g cascaval, , 100 g branza Roquefort (sau de burduf), , 100 g sunca, , 1 lingura smantana groasa (frisca lichida batuta), , 1 lingura patrunjel taiat marunt, , 1 galbenus, , sare, , piper

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Taiati sunca cubulete, radeti cascavalul (pe razatoarea mare) si faramitati branza. Puneti intr-un bol cele doua feluri de branza, sunca, patrunjelul taiat, sare si piper si amestecati-le bine. Intindeti aluatul, decupati din el cercuri cu diametrul de 8 cm si puneti la mijlocul fiecaruia cate-o lingurita din umplutura cu branza. Umeziti cu o pensula inmuiata in apa marginile fiecarui disc de aluat, pliati-l in doua, in asa fel incat sa acopere umplutura, si uniti marginile, apasandu-le cu o furculita. Incingeti cuptorul la 210°C. Bateti galbenusul si ungeti cu el coltunasii, bagati-i la cuptor si lasati-i sa se coaca, pana ce se umfla si se rumenesc frumos. Coltunasii preparati astfel se servesc fierbinti sau calduti, ca aperitiv sau ca antreu, impreuna cu salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi cu doua feluri de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Trifoi delicios

Trifoi delicios

1 Se amesteca cu telul galbenusurile cu un praf de sare si uleiul de masline apoi se incorporeaza

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Cocurei ca in Maramures

Cocurei ca in Maramures

Malaiul se pune intr-un bol, dupa care se adauga restul ingredientelor. Se amesteca pana se obtine

2 voturi    1 comentariu
20 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 pachet cu aluat de foitaj
  • 150 g cascaval
  • 100 g branza Roquefort (sau de burduf)
  • 100 g sunca
  • 1 lingura smantana groasa (frisca lichida batuta)
  • 1 lingura patrunjel taiat marunt
  • 1 galbenus
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Crochete de branza