autor:

Fara foto

» » Aperitive

Coltunasi cu doua feluri de branza

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 pachet cu aluat de foitaj, , 150 g cascaval, , 100 g branza Roquefort (sau de burduf), , 100 g sunca, , 1 lingura smantana groasa (frisca lichida batuta), , 1 lingura patrunjel taiat marunt, , 1 galbenus, , sare, , piper

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Taiati sunca cubulete, radeti cascavalul (pe razatoarea mare) si faramitati branza. Puneti intr-un bol cele doua feluri de branza, sunca, patrunjelul taiat, sare si piper si amestecati-le bine. Intindeti aluatul, decupati din el cercuri cu diametrul de 8 cm si puneti la mijlocul fiecaruia cate-o lingurita din umplutura cu branza. Umeziti cu o pensula inmuiata in apa marginile fiecarui disc de aluat, pliati-l in doua, in asa fel incat sa acopere umplutura, si uniti marginile, apasandu-le cu o furculita. Incingeti cuptorul la 210°C. Bateti galbenusul si ungeti cu el coltunasii, bagati-i la cuptor si lasati-i sa se coaca, pana ce se umfla si se rumenesc frumos. Coltunasii preparati astfel se servesc fierbinti sau calduti, ca aperitiv sau ca antreu, impreuna cu salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi cu doua feluri de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Pachetele de branza feta la gratar

Pachetele de branza feta la gratar

Se pregatesc si pachetelele de branza feta astfel: rosiile si dovlecelul se spala si se taie in felii

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
Tarta cu branza si dovlecei

Tarta cu branza si dovlecei

Pregatim aluatul amestecand toate ingredientele; smantana, oul si untul sa fie pe cat posbil nu foarte

0 voturi    1 comentariu
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 pachet cu aluat de foitaj
  • 150 g cascaval
  • 100 g branza Roquefort (sau de burduf)
  • 100 g sunca
  • 1 lingura smantana groasa (frisca lichida batuta)
  • 1 lingura patrunjel taiat marunt
  • 1 galbenus
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Aperitive reci Aperitive reci

Chiftelute: Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare, restul condimentelor si usturoiul

52 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive
Langos Langos

Incalzim putin laptele si dizolvam drojdia. Adaugam sarea, oul batut putin cu furculita si faina. Framantam bine pana obtinem un

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Crema de iaurt si smantana