autor:

Fara foto

» » Aperitive

Coltunasi cu doua feluri de branza

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 pachet cu aluat de foitaj, , 150 g cascaval, , 100 g branza Roquefort (sau de burduf), , 100 g sunca, , 1 lingura smantana groasa (frisca lichida batuta), , 1 lingura patrunjel taiat marunt, , 1 galbenus, , sare, , piper

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Taiati sunca cubulete, radeti cascavalul (pe razatoarea mare) si faramitati branza. Puneti intr-un bol cele doua feluri de branza, sunca, patrunjelul taiat, sare si piper si amestecati-le bine. Intindeti aluatul, decupati din el cercuri cu diametrul de 8 cm si puneti la mijlocul fiecaruia cate-o lingurita din umplutura cu branza. Umeziti cu o pensula inmuiata in apa marginile fiecarui disc de aluat, pliati-l in doua, in asa fel incat sa acopere umplutura, si uniti marginile, apasandu-le cu o furculita. Incingeti cuptorul la 210°C. Bateti galbenusul si ungeti cu el coltunasii, bagati-i la cuptor si lasati-i sa se coaca, pana ce se umfla si se rumenesc frumos. Coltunasii preparati astfel se servesc fierbinti sau calduti, ca aperitiv sau ca antreu, impreuna cu salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi cu doua feluri de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Galuste din urda cu sos de rosii

Galuste din urda cu sos de rosii

Galustele: Intr-un bol punem urda framata, ouale, cascavalul dat pe razatoarea mica, sare, piper

1 vot    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Rulada-aperitiv Rodica

Rulada-aperitiv Rodica

Se face un aluat subţire din 5 linguri de făină cu nişte lapte. Restul de lapte se pune cu margarina

8 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 pachet cu aluat de foitaj
  • 150 g cascaval
  • 100 g branza Roquefort (sau de burduf)
  • 100 g sunca
  • 1 lingura smantana groasa (frisca lichida batuta)
  • 1 lingura patrunjel taiat marunt
  • 1 galbenus
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Casuta aperitiv