Se face din doua oua un aluat ca pentru taietei, ceva mai moale insa. Se intinde o foaie si inainte de a se sbici, se taie patrate cam de 5-6 cm. In fiecare patrat de aluat se pune cu lingurita putin magiun, se intoarce in doua, astfel ca sa se formeze triunghi si se strang bine marginile intre degete, ca sa se lipeasca aluatul. Se fierb la foc potolit intr-o cratita mare cu apa clocotita si sare, cu un sfert de ora inainte de masa. Se scurg bine de apa si se oparesc cu unt. Se servesc fierbinti.
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii