Se face din doua oua un aluat ca pentru taietei, ceva mai moale insa. Se intinde o foaie si inainte de a se sbici, se taie patrate cam de 5-6 cm. In fiecare patrat de aluat se pune cu lingurita putin magiun, se intoarce in doua, astfel ca sa se formeze triunghi si se strang bine marginile intre degete, ca sa se lipeasca aluatul. Se fierb la foc potolit intr-o cratita mare cu apa clocotita si sare, cu un sfert de ora inainte de masa. Se scurg bine de apa si se oparesc cu unt. Se servesc fierbinti.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii