Framanti un aluat din faina, ou, 2 linguri ulei, apa cat cuprinde sa obtii un aluat usor de modelat. Intinzi aluatul in foaie subtire,(2-3 mm), tai patrate. Pe fiecare patrat asezi 3 visine,lipesti doua colturi opuse.Lasi 15 minute sa se zvante si le dai la fiert in multa apa clocotta cu sare si 2 linguri de ulei. Cand coltunasii se ridica la suprafata, sunt fierti. Strecori, clatesti cu apa rece. Prepari un sos din smantana, zahar vanilat si zahar, dupa gust. Incorporezi coltunasii in sos si mananci cu pofta.(poti sa-i presari cu faina, lasi sa se zvante foarte bine, pui in pungi de hartie, congelezi. Cand ai pofta, scoti din congelator si-i dai la fiert cat sunt congelati. E bine sa treci visinile prin faina sau gris, ca sa nu lase suc))
Reteta de gogosi glazurate. Gogosi glazurate reteta simpla si delicioasa. Gogosi americane glazurate. Reteta de Donuts....
Gogosi glazurateCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii