autor:

Cely Snijec

» » , Dulciuri diverse, Retete vegetariene

Coltunasi cu visine

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iulie 2009

Ingrediente
1/2 kg faina, 1 ou, 4 linguri ulei, apa, visine fara samburi, smantana, 2 plicuri zahar vanilat, zahar

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Framanti un aluat din faina, ou, 2 linguri ulei, apa cat cuprinde sa obtii un aluat usor de modelat. Intinzi aluatul in foaie subtire,(2-3 mm), tai patrate. Pe fiecare patrat asezi 3 visine,lipesti doua colturi opuse.Lasi 15 minute sa se zvante si le dai la fiert in multa apa clocotta cu sare si 2 linguri de ulei. Cand coltunasii se ridica la suprafata, sunt fierti. Strecori, clatesti cu apa rece. Prepari un sos din smantana, zahar vanilat si zahar, dupa gust. Incorporezi coltunasii in sos si mananci cu pofta.(poti sa-i presari cu faina, lasi sa se zvante foarte bine, pui in pungi de hartie, congelezi. Cand ai pofta, scoti din congelator si-i dai la fiert cat sunt congelati. E bine sa treci visinile prin faina sau gris, ca sa nu lase suc))
Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi cu visine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Supa de legume cu varza de Bruxelles si smantana din caju (raw vegan)

Supa de legume cu varza de Bruxelles si smantana din caju (raw vegan)

Punem varza de Bruxelles in marinata si o lasam sa stea acolo minim 2 ore. Adaugam apoi restul ingredientelor

5 voturi    1 comentariu
20 min
Retete vegetariene
Cartofi gratinati la microunde

Cartofi gratinati la microunde

Cartofii se taie cubulete,felii etc,calzi,se amesteca cu untul taiat feliute,se orneaza cu patrunjel,sareaza,deasupra

17 voturi    2 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    bibi , 01 martie 2010

    Este cea mai buna! Sunt inebunita dupa ei ,este mancarea mea preferata, de mica mananc asa ceva! oricum nota 11.

  • Crystyna

    Crystyna (Chef de cuisine) , 21 iulie 2009

    Foarte buni... yammi... :)

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 21 iulie 2009

    Trebuie sa fie foarte buni.........imi plac visinile la nebunie...o sa incerc reteta.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 iulie 2009

      Trebuie sa fie tare gustosi...

    • Fara foto

      Cely , 20 iulie 2009

      Multumesc pntru aprecieri. Sper sa-ti placa. Spor la treaba!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 iulie 2009

      Super reteta,am sa fac si eu,te-am votat si am luat si reteta.Felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg faina
  • 1 ou
  • 4 linguri ulei
  • apa
  • visine fara samburi
  • smantana
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • zahar

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

bibi

Este cea mai buna! Sunt inebunita dupa ei ,este mancarea mea preferata, de mica mananc asa ceva! oricum nota 11.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Saratele usoare vegane Saratele usoare vegane

Intr-un bol, se amesteca toate ingredientele treptat, intai cele uscate, dupa care se adauga uleiul si apa. Devine o compozitie destul

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Dulce cu susan Dulce cu susan

Susanul il prajesc10 minute in cuptor. Mierea, zaharul si margarina le topesc la foc mic, pana zaharul se dizolva complet, se adauga

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Varza calita