autor:

Anonim

» » Aperitive

coltunasi din cartofi cu carne

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
carne de porc, cartofi, ulei, ceapa, faina,oua, smantana,sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Cartofii se amesteca cu 2 oua, 350 g de faina si sare. Din aceata compozitie se face o coca omogena. Ceapa si carnea tocata se inabusa in ulei si 50 ml de apa, se adauga un ou , piper,sare si se amesteca. Din coca de cartofi se intinde o foaie groasa de 1 cm, pe o planseta pe care s-a presurat faina, din care se decupeaza diverse forme. Pe aceasta se asaza in mod egal umplutura de carne, se impaturesc coltunasii si se lipesc bine marginile.
Se fierb in apa clocotita cu sare si putin ulei cca 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "coltunasi din cartofi cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Caramele rustice

Caramele rustice

Intr-o tigaita puneti cu o lingura de unt carnea si o prajiti un pic amestecand des pana isi schimba

3 voturi    10 comentarii
40 min
Aperitive cu carne
Chiftele cu carne de  porc la cuptor

Chiftele cu carne de porc la cuptor

Se pregatesc ingredientele. Se adauga intr-un bol carnea tocata, cartofii razuiti cruzi pe parte

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 mai 2009

    Se servesc unse cu unt sau cu ceapa prajita. Se pot manca prajiti in mmult ulei precum gogosile.

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 19 mai 2009

    Imi place cum suna reteta,o voi incerca.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • carne de porc
  • cartofi
  • ulei
  • ceapa
  • faina,oua
  • smantana,sare
  • piper

Raporteaza reteta

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Se servesc unse cu unt sau cu ceapa prajita. Se pot manca prajiti in mmult ulei precum gogosile.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Cornulete cu crenvursti