autor:

Anonim

» » Aperitive

coltunasi din cartofi cu carne

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
carne de porc, cartofi, ulei, ceapa, faina,oua, smantana,sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Cartofii se amesteca cu 2 oua, 350 g de faina si sare. Din aceata compozitie se face o coca omogena. Ceapa si carnea tocata se inabusa in ulei si 50 ml de apa, se adauga un ou , piper,sare si se amesteca. Din coca de cartofi se intinde o foaie groasa de 1 cm, pe o planseta pe care s-a presurat faina, din care se decupeaza diverse forme. Pe aceasta se asaza in mod egal umplutura de carne, se impaturesc coltunasii si se lipesc bine marginile.
Se fierb in apa clocotita cu sare si putin ulei cca 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "coltunasi din cartofi cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftelute de pui cu susan

Chiftelute de pui cu susan

Proces tehnologic de preparare: pieptul de pui se da prin masina de tocat si se amesteca cu ceapa

0 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu carne
Hamburgeri

Hamburgeri "home-made"

Sa tot fie - si nu exagerez - vreo 4 ani de cand n-am mai mancat intr-un McDonald's. E drept ca uneori,

13 voturi    1 comentariu
20 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 mai 2009

    Se servesc unse cu unt sau cu ceapa prajita. Se pot manca prajiti in mmult ulei precum gogosile.

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 19 mai 2009

    Imi place cum suna reteta,o voi incerca.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • carne de porc
  • cartofi
  • ulei
  • ceapa
  • faina,oua
  • smantana,sare
  • piper

Raporteaza reteta

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Se servesc unse cu unt sau cu ceapa prajita. Se pot manca prajiti in mmult ulei precum gogosile.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
ciuperci umplute