autor:

Anonim

» » Aperitive

coltunasi din cartofi cu carne

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
carne de porc, cartofi, ulei, ceapa, faina,oua, smantana,sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Cartofii se amesteca cu 2 oua, 350 g de faina si sare. Din aceata compozitie se face o coca omogena. Ceapa si carnea tocata se inabusa in ulei si 50 ml de apa, se adauga un ou , piper,sare si se amesteca. Din coca de cartofi se intinde o foaie groasa de 1 cm, pe o planseta pe care s-a presurat faina, din care se decupeaza diverse forme. Pe aceasta se asaza in mod egal umplutura de carne, se impaturesc coltunasii si se lipesc bine marginile.
Se fierb in apa clocotita cu sare si putin ulei cca 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "coltunasi din cartofi cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 mai 2009

    Se servesc unse cu unt sau cu ceapa prajita. Se pot manca prajiti in mmult ulei precum gogosile.

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 19 mai 2009

    Imi place cum suna reteta,o voi incerca.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • carne de porc
  • cartofi
  • ulei
  • ceapa
  • faina,oua
  • smantana,sare
  • piper

Raporteaza reteta

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Se servesc unse cu unt sau cu ceapa prajita. Se pot manca prajiti in mmult ulei precum gogosile.

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu pui si ciuperci